De ce nu m-am facut vlogger?

De ce nu m-am facut vlogger?

 

Cumva intrebarea asta si-o pun multi. Vloggingul e noua senzatie in online, din ce in ce mai multi romani se apuca de asa ceva.

Acum, poate-s mai old school la asa ceva, dar eu, Cristian Manea, nu ma voi apuca de vorbit la camera. Ma vor filma altii, voi face prezentari, voi aparea la tv, d-astea da. Dar eu, in fata unei camere, sa spun ce as putea spune in scris? Sigur nu.

Pe de alta parte, cumva, video-urile reprezinta o sursa foarte buna de venit pentru unii. In special daca-s mai tineri. Nu interpretati ca eu vreau sa va trimit pe voi la vlogging, ca eu sa iau tot cascavalul din blogging. Nu zic asta, desi asa poate fi interpretat.

Zic doar ca in 2016 este mai usor ca vlogger incepator decat ca blogger incepator.

Te adresezi celor de varsta ta, ei vor avea mai degraba rabdare sa te asculte decat sa te citeasca si poti scoate ceva bani. Oricum multi colegi si prieteni deja frecventeaza ceva canale de youtube, de vloggeri, asa ca nu iti va lua mult sa le explici CU CE TE OCUPI.

In plus, pe viitor video marketingul s-ar putea sa-ti surada. Vei stapani mai usor si mai bine instrumentele. De exemplu, eu abia astazi am auzit de Talk fusion Romania. Probabil un pustan de 15 ani, care a facut vlogging macar 2 luni, stie cu ce se mananca. Poate miza pe Oportunitate Talk Fusion si poate face bani frumosi si d-acolo.

Talk Fusion

Eu prefer sa fac ceea ce stiu. Si zic: nu devin vlogger doar pentru ca asa e la moda. Sunt blogger pentru ca asta stiu sa fac.

Iar daca ma intrebati cand ajung mai cunoscut decat sunt acum, va zic ca trebuie sa asteptati un picut. Am surprize pentru voi.

Cristian Manea, blogger si nu vlogger, va transmite vesnicele salutari BLOGOSFERICE tuturor fanilor sai!

Etichete:

Un comentariu la „De ce nu m-am facut vlogger?”

Lasă un răspuns