Sinceritatea bloggerilor

Sinceritatea bloggerilor

 

Despre bloggeri se spune mereu ca sunt nesinceri. Ca se lauda cu ce nu au, ca traficul ala e fantasmagoric. Printre argumentele invocate unul este la loc de pret: mai minciosi decat noi sunt avocatii.

Despre avocati, numai de bine: toti sunt genii, toti au procentaje maxime (sau aproape maxime) de castig, toti sunt competenti, toti cunosc legea. Daca toti castiga procesele, cine le pierde? Procesele sunt pierdute constant. Insinuati ca doar procurorii pierd procesele? Nici ast nu e adevarat, dovada stand multiplele condamnari din ultimii ani.

E drept, atunci cand pierd, avocatii iti dau tot felul de motive, reale sau imaginare: judecatorii ma persecuta, eu am pledat perfect, s-a schimbat legea, procurorii se cunosc cu judecatorii … Niciodata nu gresesc avocatii. Asta par a ne spune.

Suciu&Suciu Avocati

Acum, au inceput sa apara avocati online. Laudele astea, de le auzim zi de zi, live, prin viu grai, le putem vedea si online. Le putem citi, le putem gasi pe google.

Printre site-urile vizitate, mi-a atras atentia cel al avocatilor Suciu, un cabinet avocatura Sibiu. Ce mi-a atras atentia la acest site? Simplu: are o rubrica de rezultate, unde exista 2 pdf-uri: procese castigate si procese pierdute. Plecand de la premisa ca informatiile prezentate acolo sunt reale, va spun doar atat: ca numar, cabinetul de avocatura Suciu &Suciu Avocati a castigat 276 de procese si a pierdut 26. Da, adica sub 10%.

Sibiu

De ce zic ca plec de la premisa ca informatiile sunt reale? Simplu: in epoca internetului informatiile de acest gen pot fi usor verificate. In breasla aceasta, a avocatilor, concurenta este acerba, astfel incat orice eroare este abil speculata de concurenti.

Nu sunt din Sibiu, nu pot spune ce se spune despre acei avocati prin zona, pot spune doar ca in mediul online minciuna are picioare scurte. Nu si-ar permite sa minta.

Revenind la sinceritatea bloggerilor, va intreb daca ati vazut vreodata vreun blogger sa-si puna cenusa in cap si sa recunoasca faptul ca a dat-o-n bara intr-o campanie. Sa spuna, ca bilant, ca a avut o colaborare foarte buna cu brandul X, dar cu brandul Y, cu tot respectul, a cam dat-o-n bara. Gasiti asa ceva?

Bloggerii sunt perfecti

Nu, bloggerii sunt perfecti, iar sinceritatea bloggerilor nu poate fi pusa la indoiala. Blogurile sunt, nu-i asa, cele mai sincere site-uri de pe tot internetul. Zece la suta greseli, precum la cabinetul de avocatura mentionat mai sus? Exclus! Nu are cum! Salutari PERFECTE tuturor!

2 comentarii la „Sinceritatea bloggerilor”

  1. Mai amuzant.
    Website: avocatisuciu.ro
    Status: Site Potentially Harmful. Immediate Action is Required.
    Web Trust: Blacklisted (10 Blacklists Checked): Indicates that a major security company (such as Google, McAfee, Norton, etc) is blocking access to your website for security reasons. Please see our recommendation below to fix this issue and restore your traffic.

Lasă un răspuns