Servicii non-stop: utilitate vs fita

Servicii non-stop: utilitate vs fita

 

Fiecare are programul sau, fiecare om functioneaza mai bine intr-un anumit interval orar. Uneori programul a fost facut la dorinta omului (sau bloggerului), alteori serviciul a impus asta.

Sunt persoane care lucreaza noaptea. Paznicii, ca sa-i dam pe ei exemplu. Lucrand noaptea, ei au nevoie de locatii, magazine, pentru aprovizionare. S-a terminat apa, cafeaua, cola. Trebuie ceva de mancare. E clar: un drum rapid pana la cel mai apropiat magazin non-stop si facut cumparaturi.

Deci magazinele de mancare non-stop nu sunt o fita. Sa tii, insa, ditamai magazinul non-stop pentru 3-4 rataciti, care POATE isi fac cumparaturile acolo, mi se pare inutil.

Magazine de IT non-stop? Pai iti cumperi televizor ori telefon la 3 noaptea? Adica poate ti-ai cumpara, dar poti la fel de bine s-o faci ziua. Si te incurajez s-o faci ziua. Gandeste-te ca fita asta inseamna niste bani cheltuiti aiurea, care intr-un final se resimt in TOATE preturile acelui magazin. Sau aveti impresia ca magazinele sunt case de ajutor reciproc?

Am stat sa ma gandesc deSEOri care-s acele servicii care-i musai sa fie non-stop. Eu ma oftic deseori ca nu pot comanda pizza la 12 noaptea. Uneori, daca ne-am strans mai multi la cineva acasa, e clar ca se simte nevoia. Caci pizza, dragii mei, se mananca musai calda. Proaspata.

Am gasit, totusi, ceva ce e musai sa nu aiba program: servicii funerare nonstop. Nu este un subiect placut, din acest motiv chiar va rog sa nu faceti glume pe seama lui. Ideea este ca atunci cand se intampla trebuie sa aranjezi lucrurile cat mai repede, totul se face in contratimp. In plus, in cazul acestor servicii, conteaza foarte mult proximitatea. Daca locuiesti in cartierul Colentina, vei avea nevoie de servicii funerare Colentina, tu avand nevoie ca oamenii acelei firme sa vina la tine in cel mai scurt timp.

Acum, ca sa revenim la subiectul initial, imaginati-va ca ar trebui sa asteptati 3 zile. Imaginati-va ca sunteti intr-o zi de vineri, este ora 21 si ca o astfel de firma nu mai are program cu publicul. Sunteti, deci, rugati sa reveniti luni, dimineata, la prima ora (oricare ar fi acea prima ora). Imaginati-va ca locuiti in Pantelimon, in capat de tot, si ca firma voastra isi are sediul fix in Militari. Neplacut? Absurd? Nu stiu cum stateau lucrurile in trecut si de cat timp acest servicii sunt non-stop. Dintotdeauna au fost asa? Serios intreb …

Din acest motiv nu doar ca nu e fita ca aceste servicii sa fie non-stop, ci este o absoluta necesitate. Si nu de ieri, ci dintotdeauna. Iar despre cei care lucreaza in domeniu, repet, numai de bine. Am tot respectul pentru ei si pentru ceea ce fac. Munca lor, oricat de neplacuta ar fi, este absolut necesara.

Acum, sunt curios, mai dati-mi exemple de alte servicii non-stop absolut necesare. Sunt sigur ca exista. Bloggingul este? Poti face blogging doar de la 8 la 16, sa raspunzi la mailuri abia a doua zi? Este fezabil? Am inteles ca unii incercasera metoda asta. Nu stiu daca au renuntat la idee sau au continuat in acest sens.  Salutari UNIVERSAL BLOGOSFERICE tuturor!

 

Lasă un răspuns