Sa ma apuc de cusut?

Sa ma apuc de cusut?

Dragii mei,

 

Nu stiu daca in articolul precedent v-am spus sau nu, dar daca nu, va spun acum: TOATE articolele de la Spring SuperBlog 2015 vor fi sub forma unor scrisori. VOUA ma adresez, fanilor mei.

Ma adresez intrebandu-va de aceasta data. Va intreb daca sa ma apuc sau nu de cusut. Da, ati citit bine: de cusut. Sa va explic contextul.

Logo MarketOnline

Una bucata magazin de electrocasnice are aici oferte la masini de cusut Brother. Cum eu sunt blogger si-mi place tot ce este la oferta (e drept, prefer reducerile de 100%, dar, daca nu se poate, accept si reduceri mai mici), m-am gandit: ce ar fi daca mi-as lua si eu una? Sa profit si eu de oferta.

Masina de cusut brother

Si nu doar asta as face. As mai impusca doi iepuri (3 in 1, ca sa zic asa):

– As dovedi ca bloggerii pot face cu manutele lor si altceva decat sa apese niste taste.

– Mi-as face nitica reclama. Deh, sunt blogger si vreau trafic. Mult trafic. Totul pentru trafic.

CUM mi-as face reclama? Simplu: as coase niste chestii cu mine pe ele. Adica, serios, tricourile inscriptionate sunt deja expirate, magneti de frigider are toata lumea, mouse-pad (pacat c-a murit George Pruteanu, ca-l puneam sa o traduca p-asta) la fel, asa ca eu mi-as putea face reclama facand haine personalizate. Iar daca numele meu (ori logo-ul, ori altceva) ar fi CUSUT si nu INSCRIPTIONAT, zic c-ar da MULT mai bine. Mi-as coase eu, p-acolo, cumva, numele. Si nu doar haine, ci si cearsafuri, fete de perna (dormi bine? capul tau sta mult mai bine pe CristianManea.EU?) ori cuverturi de pat. Daca mai aveti idei, ma puteti ajuta si voi.

Masini de cusut industriale

Oare daca voi coase bine ma va trimite lumea intr-o fabrica de tesaturi?

Acum, serios va intreb: sa-mi iau masina aia de cusut? (Cum care aia? Cea mai ieftina, cea la 431 de lei. Pentru un incepator ar fi ideala.) Sa ma apuc de cusut? Nu ziceti ca n-as fi in stare, ca n-am talent. Asta e un detaliu. In fond, daca pot sa scriu despre orice, de ce n-as putea sa COS ORICE? Nu e acelasi lucru?

Spring SuperBlog 2015

Articolul Sa ma apuc de cusut? este prima proba din cadrul competitiei Spring SuperBlog 2015. Autorul acestui articol, adica EU Cristian Manea (sau Cristian Manea Punct eu, cum preferati), va saluta si va invita sa-l ajutati cu raspunsuri in casuta de comentarii. Salutari SUPERblogosferice si multumiri tuturor pentru ajutor!

Etichete:

5 comentarii la „Sa ma apuc de cusut?”

  1. Buna idee, dar cred ca si mai bine sta capul cititorului pe Viata Pozitiva, asa ca dau comanda deja de 1000 fete de perna (in prima faza) cu logo-ului sitului pe ea. Sper sa castigi proba si sa primesti masina cadou, ca sa-mi faci reducere de 100 % de bucurie. 🙂

Lasă un răspuns