Particip la SuperBlog 2015

Particip la Super Blog

 

Dragii mei,

 

Cu siguranta ma cunoasteti. Cristian Manea e numele meu. De ce ma cheama Cristian Manea nu stiu. Nu credeti prostiile cu numele de familie si numele de botez. In cazul meu nu se aplica. Asta pentru ca NU sunt un personaj real.

Sunt un personaj imaginar, creat de un blogger care, cumva, vrea sa devina scriitor. Nu stiu daca va reusi, eu nu am niciun merit. Sau am, ca eu fac fix ce mi se spune. Sunt ascultator, nu ca as avea de ales.

Am existat si pana acum. Am fost gazduit de acelasi blogger un alt blog, Minunat.EU. Cica as fi Minunat, orice ar insemna acest lucru.

Spring SuperBlog 2015

Eu voi ajunge carte, film, piesa de teatru, orice s-o nimeri. Ma rog, personaj in asa ceva. Sa va zic ce voi face eu? Pai:
– Voi face ce vor dori sponsorii. Daca mi se cere sa conduc un anume tip de masina, apai p-aia o voi conduce. Toate masinile au volan, au roti si au motor. De ce as face nazuri cu privire la marca lor? Daca ma pricep la masini? Apai ma pricep exact cat se pricep si ceilalti colegi bloggeri.
– Voi face ce au facut, candva, alti bloggeri. Aici veti regasi fapte APROAPE reale. Ele vor fi usor modificate, insa putine vor fi 100% ireale. Toate vor fi, asa cum imi place mie sa spun, APROAPE reale. Nu le-a facut Cristian Manea, ci alt blogger. Poate tot un Cristian, ca sa zic asa.
– Voi face si chestii spectaculoase, dar alea nu pe blog. Voi cerceta o crima, dar mai multe nu am voie sa va zic.

Acum, de exemplu, sunt pus sa particip la competitia Spring SuperBlog 2015. Nu stiu exact ce trebuie sa fac, dar nu ma pot opune. Am mai participat si-n toamna, insa atunci evolutia mea a fost dezamagitoare. Acum cica ma voi descurca mai bine. Nu stiu de ce, dar primavara cica ai mai multa inspiratie. Eu, autorul, habar n-am cine.

Gata, ca m-am intins prea mult. Cu alta ocazie va voi povesti cum este cu numele meu. De ce Cristian, de ce Manea, de ce combinatia asta, tot tacamul. Dar mai aveti de asteptat.

Pana atunci, dragii mei, tineti minte doar atat: Particip la Spring SuperBlog 2015. AICI este site-ul oficial al competitiei. Faceti click pe LOG IN pentru a va inscrie. Dragii mei sponsori, ca stiu ca si voi cititi acest blog (sau, MAI ALES voi), va salut si pe voi. Si, fara sa folosesc cuvinte mari, voi decideti mare parte din contintul acestui blog. Cam atat. Salutari SUPERblogosferice tuturor! 🙂

2 comentarii la „Particip la SuperBlog 2015”

Lasă un răspuns