Pandemia este perioada ideala pentru mutat

Pandemia este perioada ideala pentru mutat Professional Movers

Perioada ideala pentru mutat este acea perioada in care preturile la locuinte au cel mai mic pret. Este valabil, bineinteles, si pentru firme. Sau, ca sa fiu mai precis, este valabil INTAI SI INTAI pentru firme.

Motivele sunt multe, incerc sa enumar 5 dintre ele:

  1. Pentru cei care vor sa achizitioneze o locuinta, acum este perioada ideala pentru inchirierile merg prost. Studenti nu sunt (ori sunt acasa la ei, daca invata online), caminele sunt goale (cine vrea sa stea ieftin, chiar si daca NU e student, poate apela la camine, in special la cele private), deci intermediarii cam asteapta in perioada asta. Orasele universitare sunt tinta predilecta.
  2. Nu sunt bani, ca din ce in ce mai multi isi pierd locul de munca. Daca aveti bani, e timpul sa-i si folositi.
  3. Multe firme isi parasesc cladirile de birouri, vazand ca productivitatea este ok chiar si cu angajatii lucrand de acasa. Deci multe spatii libere, la un pret foarte mic.
  4. Traficul este mai lejer decat intr-o perioada normala. Credeti ca este irelevant? Eu va zic ca nu.
  5. Pentru ca si firma voastra are angajatii acasa, este un moment de respiro, deci mutarea acesteia poate avea loc in tihna. Stiti cum este sa trebuiasca sa muti totul CAT MAI REPEDE?

As putea sa mai dau argumente, dar ma voi opri aici. Voi da si un exemplu concret: intr-un oras precum Iasiul, necarantinat precum Timisoara si cu restaurante si teatre inca deschise (fie si la 30% din capacitate), acum este momentul sa te muti. Majoritatea studentilor ieseni studiaza de acasa, multe firme si-au trimis angajatii acasa, insa orasul nu este inca mort (precum Timisoara si precum va fi cat de curand si Clujul; sper eu nu si capitala). Apelezi la o firma specializata de mutari mobila Iasi, precum Professional Movers si ei iti vor face mutarea in cel mai scurt timp. Avand in vedere ca-n perioada asta multe firme lucreaza de acasa, si fac asta de ceva timp, s-ar putea ca mutarea sa se realizeze mult mai repede, sa nu fie asa ocupati cum ar fi fost acum mai bine de 1 an.

Pentru locuinta personala perioada ideala de mutat se traduce fie prin perioada ideala de mutat in propria casa, fie perioada ideala de mutat intr-o chirie mai ieftina. In ambele cazuri e o idee buna sa studiezi piata imobiliara cat mai amanuntit, cat mai atent.

Altfel, nu stiu care este cu adevarat perioada ideala pentru mutat. Altfel insemnand facand abstractie de pandemie. N-as avea habar ce sa va recomand. Ca blogger, insa, perioada ideala de mutat intr-un hosting nou este oricare. Eu, unul, prefer sa n-o fac, sunt fidel hostingurilor mele, oricare ar fi ele. Cel putin momentan.

ps: Pandemia este perioada ideala pentru mutat in cazul firmelor care chiar isi propun sa revina candva la lucrul de la birou. Nu stiu cum sa cataloghez firmele care-si propun ca de acum inainte sa aiba angajati care lucreaza numai de acasa. Sunt destule, ramane de vazut cate anume vor ramane dupa ce trece pandemia. Mentalitatea se schimba dupa cum bate vantul, dupa cum vine moda.

Un comentariu la „Pandemia este perioada ideala pentru mutat”

  1. Pingback: Turism teatral pe timp de pandemie? - LaTeatru.EU

Lasă un răspuns