Nunta blogosferica

Nunta blogosferica

 

Cum m-am cunoscut cu Anca ati aflat deja. Daca nu, va invit sa aflati. De casatorit nu intentionez sa ma casatoresc in viitorul foarte apropiat, insa deja am in cap viitoarea mea nunta. O nunta blogosferica, asa cum nu a avut nimeni.

Serios, stiti in ce consta o nunta blogosferica? Sa va explic nitel!

Intai si intai, ca locatie as alege Brasovul. Vreau la munte, pentru ca dintotdeauna am fost la inaltime. Din toate punctele de vedere.

Sursa foto: Wikipedia

Sursa foto: Wikipedia

Am mai fost la nunti in Brasov, toate mi-au placut. Nu stiu de ce, poate pentru ca desi stau in Bucuresti, am inceput sa ma satur de acest oras. Habar n-am. Cert este ca nunta mea va fi musai in Brasov. Marele avantaj sunt peisajele superbe care ies in poze. Sa nu mai zic de faptul ca mireasa poate fi furata (ca) in codru. Adica furata si dusa in codru. S-o gaseasca nasii daca au sange-n ei :))

Cazare in Brasov, pentru invitati, sigur gasesc. Ori in localul unde vreau sa fac nunta (va zic de el imediat), ori undeva prin apropiere. Avantajul de a fi cazat in acelasi loc este ca nu mai dai banii pe taxi si ca invitatii nu mai sunt siliti SA NU BEA NIMIC. Asta mi se pare cea mai mare crima.

3 stejari Brasov DN1

Trecem peste. Pensiunea care mi-a facut cu ochiul este 3Stejari. Undeva langa Brasov, departe de aglomeratia specifica zonei. Din dorinta evenimentelor perfecte, am deja planul de bataie. Vi-l zic pe puncte:

3 Stejari LOGO

1. Voi face pe facebook un album din ala colectiv. Ala e tipul de album unde poate adauga toata lumea poze. E public, vede tot poporul.

2. Angajez fotograf cu camera smart. Pozele se vor duce AUTOMAT in album. Pana le proceseaza el, pana le face profi, mai dureaza. Pana atunci, pe facebook vor ateriza pozele brute (d-alea rafala).

3. Fiecare invitat va fi OBLIGAT sa isi dea check-in cand a ajuns. Inclusiv preotul (el va trebui sa faca asta utilizand hashtagul #amin).

3 stejari Pensiune

4. Voi avea si cativa vloggeri la nunta, astfel incat si youtube-ul sa afle de nunta noastra.

5. Hipsteri? Bineinteles: si hipstagramul va trebui sa aiba habar de nunta: doar se insoara bloggerul universal.

3 stejari

6. Cele mai intalnite hashtaguri la aceasta nunta blogosferica vor fi: #pozecumancare , #pozecupisici (pun pe cineva sa aduca o pisica, doar traficul este principala tinta si la nunta), #pozecununti. Plus ce le-o mai veni oamenilor sa puna p-acolo (daca cineva o avea talent la cantat poate, cine stie, vor pune hashtagul la moda #RomaniiAuTalent ).

Pensiune 3 stejari

7. Dintre toti bloggerii prezenti, cu siguranta cineva se va gasi sa faca live-blogging. Voi stabili, ca ziceam de hashtaguri, si un hashtag oficial al nuntii. Pentru ala am nevoie de ajutorul vostru.

Spring SuperBlog 2015

Si tot de ajutorul vostru am nevoie sa imi spuneti ce ar mai trebui la o nunta blogosferica. Da, trebuie sa fie musai wirelles, trebuie ca lumea sa fie activa. Dar ce i-ar mai trebui? Astept sugestiile voastre. Si, #casastiti, acesta este un articol inscris in competitia Spring SuperBlog 2015. Prin articol am pus poze de la pensiunea 3stejari, sponsorul acestei probe. Plus o poza cu o nunta, sa intrati in atmosfera. Salutari SUPERblogosferice tuturor!

20 de comentarii la „Nunta blogosferica”

  1. Ar mai fi ceva – Cristian Manea ar putea vorbi cu Toyota (sponsorul bloggerilor) – sau alta marca dacă vrea (și vor și ei), să îi pună la dispoziție mașinile sa transporte nuntașii la București. Și să scrie evident despre asta pe blog. Un advertorial sau, cine știe, chiar o pentru o probă la SuperBlog 🙂

    1. Apai tu insinuezi ca voi plati ceva? Toata nunta va fi pe colaborari. Eu, Cristian Manea, voi scrie despre toti cei care vor contribui: o florarie, un local, o firma de transport. Chiar si tortul va fi tot pe barter. D-aia e nunta blogosferica. Bine, partea trista e ca invitatii bloggeri, obisnuiti sa nu plateasca nimic, vor contribui doar cu un articol. Deci nu dau, nu primesc #cumarveni

    1. Tu te inviti singura. Agentia ta de PR se va ocupa de promovarea evenimentului, voi va veti ocupa de invitatii. Daca piarista Sofia Frunza va uita sa invite bloggerita Sofia Frunza nu va fi vina mea :))

  2. Noroc ca autorul blogului e Cristian Manea, ca daca era Emil Calinescu nu credeam o iota despre povesti cu nunti. Emil Calinescu uraste nuntile si cel mai mare cosmar al lui ar fi sa se insoare si sa participe la propria nunta 😀

    1. Emil va fi prezent la nunta mea. A promis ca va face live-blogging simultan pe toate cele 5 blogguri. Pe blogul politic va scrie despre politicienii prezenti, pe cel CINEMIL va scrie despre actorii prezenti, pe blogul minunat va pune bancuri despre nunti, pe blogul studentesc va scrie despre studentii prezenti, iar pe blogul personal se va filma in timp ce scrie pe bloguri la nunta. L-am rugat sa scrie si pe blogul meu, dar cica n-are timp. Heitar, dom’le, heitar!

Lasă un răspuns