Geanta de piele va fi tot timpu la moda

Geanta de piele a fost, este si va fi tot timpul la moda. Momentan, sa vedem pentru cat timp, este un curent ecologist puternic care va afecta, daca nu o face deja, si acest accesoriu absolut necesar pentru o femeie.

Geanta de piele nu este un simbol al bogatiei, asa cum incearca unii s-o prezinte, insa absenta ei este o dovada de saracie. Sa ne intelegem: nu faptul ca o femeie merge la un eveniment cu geanta X, care nu-i de piele, e dovada de saracie, ci faptul ca o femeie NU ARE NICI MACAR O GEANTA DE PIELE. La fel cum o femeie fara geanta, care-si tine in buzunarul de blugi strictul necesar (ori in buzunarele de la sacou) nu este nicidecum saraca. Exact cum, acum multi ani, un profesor de la facultatea de sociologie ne spunea diferenta dintre absenta televizorului dintr-o casa si prezenta unui televizor alb-negru. In cazul gentii de piele, absenta completa a ei nu e ceva grav, insa daca femeia se prezinta constant cu genti ieftine este o dovada de saracie.

Geanta de piele este cea mai durabila, drept urmare argumentul economic trebuie privit si astfel. Mai bine dai o suma mai mare de bani pe o geanta de piele care sa te tina ani buni decat sa dai sume mici pe genti care te tin cateva luni. Principiul este valabil la multe alte haine ori accesorii.

Vi se pare c-am vorbit prea mult despre geanta de piele pentru femei? In mod evident, am vorbit mult pentru ca primul gand se indreapta catre ele. Nu sunt, insa, singurele care poarta geanta de piele. Barbatii poarta astfel de genti din ce in ce mai mult.

Geanta Writer peloro

Daca acum 20 de ani geanta barbateasca era folosita cu precadere pentru hartii, in special avocatii si directorii (managerii) erau vazuti cu asa ceva, acum aceasta cara tot felul de chestii tehnologice (o tableta, un laptop, un ebook reader, o baterie externa, un incarcator, un alt telefon, de rezerva, poate un token bancar, pentru cine mai foloseste). Scriitorii, insa, caci nu degeaba va arat o astfel de geanta mai sus, poarta inca genti pline de carti si de hartii.

Gentile office pentru barbati sunt gentile alea elegante, care-ti sugereaza o functie importanta, cele care te duc cu gandul la un manager, un avocat, un profesor (cu functie) ori macar unul care tinde spre astfel de functii. Un director wannabe, ca sa ma exprim astfel.

Dupa cum vedeti mai sus, v-am aratat 2 genti barbatesti rosiatic-maronii. Nu mi-au placut niciodata gentile negre, desi se spune ca geanta de piele autentica este intai si intai geanta neagra. Asa o fi, nu zic nu, insa mie tot nu-mi plac.

Bine, totusi, ca barbatii nu gandesc ca femeile, care trebuie sa aiba geanta de aceeasi culoare cu pantofii. Poti, deci, sa ai o unica geanta de piele, pe care s-o iei indiferent de incaltari (sport, office, casual, de iarna). Doar nu-ti iei, ca barbat, mai multe genti?

Despre geanta de piele mai am un ultim lucru de adaugat: ea nu afecteaza natura intr-o masura mai mare decat o geanta ecologica. Dimpotriva: resursele folosite pentru a produce o geanta din piele ecologica sunt mult mai numeroase. Drept urmare, in afara de piticii pe creier pe care-i au unii, ca nu vor sa poarte ceva de la un animal, geanta de piele naturala este cea mai prietenoasa cu natura. In fond, daca omul trebuie sa fie prietenos cu animalele, sa nu le vaneze pentru propria harna, de ce ele, animalele, vaneaza alte animale? Sau, altfel spus, de ce omul nu are voie sa faca ce face leul, ce face tigrul, ce face hiena ori, ca sa ma refer la ceva mai apropiat de om, ce face cainele ori ce face pisica? Da, pisica aia, draguta de ea, gingasa pisica, mananca alte animalute mai mici, mananca soareci, mananca pesti si in general cam orice carne, daca i se da. Nu exista pisici vegetariene, la fel cum si cainii se simt cel mai bine cand mananca ceva carnita. Rusine sa le fie, stiu!

Daca vreti sa va cumparati o geanta de piele decenta ca pret si de calitate, apelati cu incredere la Peloro.ro. Nu sunt singurul care are aceasta parere.

Lasă un răspuns