Creste un blogger

Creste un blogger

 

Cred ca ati auzit de Pou. N-aveti cum sa nu fi jucat macar un joc cu Pou. E un micut extraterestru care face cam de toate pe planeta noastra. L-am jucat, mi-a placut, insa mi-a venit si o idee: cum v-ar suna un personaj, un blogger, in locul lui Pou? Tu, ca om, va trebui sa cresti un blogger.

Pou

De ce ai creste un blogger? Pai nu stiu, poate din acelasi motiv pentru care l-ai creste pe Pou. Si ar fi interesant pentru copii sa afle ce este acela un blogger, cu ce se hraneste el (cu piscoturi, bineinteles), ce alte preocupari are in timpul liber.

Voi ati creste un blogger? Pe mine, Cristian Manea, sau pe altul. Sa va amintiti seara, cand ajungeti acasa: bah, io mi-am hranit bloggarasul meu? Bah, ce-o mai face micutul Cristian?

Tin minte cat imi doream, prin generala, sa am un joculet din acela micut, tip breloc. Acelea au ajuns, acum, aplicatii pentru smartphone. Nu stiu ce efect ar fi avut asupra mea, dar e posibil ca acum sa fi apreciat mai mult animalele. Sa ma fi invatat sa cresc un animalut, sa tin la el,sa sufar pentru el, chiar daca as fi inceput asta cu o chestie virtuala. Era, in fond, animalutul tau virtual. Asa zic si despre bloggeri: ati incepe sa-i apreciati, sa-i intelegeti.

Si cred ca ar fi mult mai fun decat sa cresti un extraterestru. Desi, intr-un fel, bloggerii sunt un fel de extraterestri.

Altfel, pe telefon ori tableta, decat sa joci Mahjong, jocuri cu bilute  sau Angry Birds, mai bine ai creste un blogger. E mai fun, mai productiv si mai realist. Nu stiu la ce va folositi voi telefonul si ce va jucati, dar exista niste jocuri pe care le-as juca doar pe telefon, dar care ma pot convinge sa le accesez in cateva momente cheie. Macar de 3 ori pe zi, dimineata, la pranz si seara. Gen cand ma trezesc, la pauza de masa si seara candva.

Creste un blogger – o idee marca Cristian Manea. Daca o va pune cineva in aplicare am o singura pretentie: sa-i spuna bloggerului Cristian. Si, eventual, o punga de piscoturi. Sa simt si io ca am avut o idee buna. Salutari PISCOTARESTI tuturor!

 

Un comentariu la „Creste un blogger”

Lasă un răspuns