Ce bijuterii purtam de revelion? Bijuterii de argint de dama. Bijuterii de argint pentru barbati.

Ce bijuterii purtam de revelion janette

Ce bijuterii purtam de revelion? Ma refer, bineinteles, la cei care fac revelionul old-school, cu mancare, bautura si macar 2-3 prieteni pe langa ei. Postarea NU este, deci, adresata celor care fac revelionul in pijama, in compania Netflixului.

Ce bijuterii purtam de revelion? Ceva special? Ceva nou? Ceva diferit? Eu, si nu-s singurul, recomand bijuteriile de argint. Ma gandesc atat la proprietatile argintului de reglare a energiilor, proprietati cunoscute de toata lumea, cat si la proprietatea argintului de a curata. Asta inseamna, ati ghicit, ca pe argint nu se pot depune microbi si virusi (pentru cei un pic mai paranoici decat ar trebui).

Ce bijuterii purtam de revelion? Pai va voi recomanda in continuare 2 bijuterii de argint pentru doamne si domnisoare si 2 bijuterii de argint pentru barbati. Asadar:

Bijuterii de argint pentru doamne si domnisoare

Incep cu aceasta pereche de cercei Justinia. Fiind de argint, se potrivesc cu aproape orice haine, palarii si machiaje. De fapt, acesta ar fi un alt mare avantaj al argintului, nefiind foarte pretentios din acest punct de vedere. In plus, este o expresie: nu poti merge de revelion fara cercei. Am auzit-o de vreo 3 ori cand eram mic, a trebuit sa mi se explice ca s-o pricep. Sper ca voi nu aveti nevoie de explicatii.

pereche de cercei Justinia

A doua recomandare este acest lantisor de argint Iazmin. Tot ca sfat, venit, ce-i drept, din partea unui barbat, sper sa nu-l catalogati drept misogin, insa multi si chiar multe recomanda femeilor sa aiba cat mai putine bijuterii PE MAINI. Nu va ganditi la cratita si la faptul ca femeia, in plina pandemie, trebuie sa gateasca pentru toti petrecaretii, atatia cati sunt ei. Ganditi-va, insa, la altceva: asupra a ce vreti sa atrageti atentia? Multe bijuterii pe maini (inele si bratari) vor atrage atentia asupra mainilor. Deloc gresit, poate aveti maini frumoase. Insa mult mai bine este sa atrageti atentia asupra gatului si a capului, a urechilor. Este o senzatie mult mai placuta sa stii ca cineva se uita spre aceasta parte a corpului. Drept urmare: cercei si colier (lantisor), fara inele si bratari. Serios, nu e nimic misogin in asta.

lantisor de argint Iazmin

Bijuterii de argint pentru barbati

Eh, aici e nitel mai complicat. Barbatii nu poarta cercei (nu sunt homofob, insa cerceii NU sunt specifici barbatilor), drept urmare acestia trebuie exclusi din discutie. Un lant si o bratara da, poate si un inel/ghiul. In cazul barbatilor, discutia este inversa: avand in vedere ca ceasul este una dintre bijuteriile masculine de baza, privirile TREBUIE atrase catre maini. Iti pui mainile pe masa, drept urmare lumea trebuie sa observe ceasul de la stanga si bratara, care o fi ea, de la dreapta. In afara de bratara, al doilea accesoriu recomandat va fi… surpriza (il vedeti mai jos).

Incep, insa, cu o bratara de argint Zava. Este simpla, clasica, de argint, utila as zice, are toate atributele pentru a fi masculina. Nu atrage atentia ostetantiv, dar nici nu poate fi ignorata. Adica fix ce-si doreste un barbat. Si mai si face un pic de zgomot atunci cand se loveste de masa.

bratara de argint Zava

Continui cu … o pereche de butoni de argint Emilian (ce nume frumos). Da, camasa cu butoni mi se pare extrem de potrivita in noaptea de revelion. Sigur vei atrage atentia. E drept, n-o poti sufleca daca se face prea cald, d-aia eu nu am in garderoba decat o singura astfel de camasa. Si o singura pereche de butoni, evident. Dar si cand oi purta-o… :))

butoni de argint Emilian

Ce bijuterii purtam de revelion? Astept si sugestiile voastre. Sa-mi spuneti ce purtati, ce nu purtati si, mai ales de ce. Si nu, nu vreau sa-mi spuneti ce bijuterii se potrivesc cel mai bine la pijama. Asta chiar nu.

Lasă un răspuns