Cat de buni sunt bloggerii la airsoft?

Cat de buni sunt bloggerii la airsoft?

 

 

Ma gandeam, deseori, ce au special bloggerii fata de altii. Fata de oameni, cum ne place noua sa spunem. Cu ce sunt ei speciali, ce defecte au, ca si de alea trebuie sa vorbim, ce calitati au, la ce ar fi ei buni? La ce jocuri, la ce activitati.

Ma gandeam, de exemplu, ca bloggerii s-ar potrivi perfect la jocul de societate Mafia. Stiu sa se prefaca, stiu sa minta, stiu sa se dea ceea ce nu sunt. Sunt niste actori virtuali desavarsiti. Chiar daca nu (prea) vor sa recunoasca.

Alte jocuri, insa, nu le sunt chiar accesibile. Airsoftul de exemplu, care, altfel, este (ori macar pare) un joc util actorilor. Sa ma explic.

Ce au bloggerii special? Pai, intai si intai, nu prea au spirit de echipa. Ma rog, nu toti bloggerii, doar cei care aleg calea bloggingului 100%. Adica nu au sefi, nu au alt job. Asta fac toata ziua: scriu, scriu si iarasi scriu. Si o fac pe cont propriu. Fara sefi, fara echipa.

Nu se pot coordona unii cu altii, sunt lupi singuratici. Ceea ce intr-un joc de airsoft nu prea e ok.

In al doilea rand, cu mici exceptii, bloggerii nu prea au conditie fizica. Ar trebui sa aiba, dar nu au. Statul in fata calculatorului nu prea ajuta la conditia fizica. Dimpotriva.

In al treilea rand, bloggerul este tipul de persoana care vrea sa iasa in evidenta. O continuare a punctului 1: nu va accepta sa se sacrifice pentru echipa, va vrea ca el sa castige. Sa arate ca EL este principalul invingator.

Sa nu mai zic de strateg, de tactician, care intr-o echipa de bloggeri s-ar putea sa nu existe.

Nu zic, jocul de airsoft i-ar ajuta pe bloggeri. Din toate punctele de vedere. Daca se descurca, rog sa ma ierte ca i-am desconsiderat. De fapt, imi doresc sa nu am dreptate. Doar ca, in sinea mea, sunt convins ca asa e. Depinde, insa, cum alegi bloggerii.

Airsoft6 este un site de unde puteti, deopotriva, sa va cumparati arme de airsoft (copii fidele dupa arme adevarate, niste pistoale tare dragute, care o sa va placa la nebunie) ori accesorii, puteti gasi locatii unde sa jucati acest joc, dar puteti sa si aflati diverse lucruri despre acest joc. Are cateva clipuri educative tare faine.

Pentru mine, ramane, insa, intrebarea din titlu: Cat de buni sunt bloggerii la airsoft? Chiar as vrea sa aflu un raspuns oficial. Salutari UNIVERSAL BLOGOSFERICE tuturor!

Etichete:

Lasă un răspuns