Bloggerii nu joaca la Loto!

Bloggerii nu joaca la Loto!

 

 

Realitatea este simpla: fie ca vorbim de Loto 6 din 49, fie ca vorbim de 5 din 40 ori de Joker, bloggerii nu joaca la Loto. Refuza sa joace ori refuza sa se laude ca joaca. Ceea ce, pentru un blogger, e cam tot aia.

Adica, nu zic, or fi jucat, de mai multe ori chiar, dar sigur nu a castigat nimeni. Daca ar fi castigat am fi auzit. Sau, ma rog, s-ar fi lasat de blogging daca ar fi castigat :))

Ideea e asa: in blogosfera nu este promovata ideea de Loto. Da, sunt bloggeri care joaca la pariuri, destui chiar, sunt bloggeri care promoveaza tot felul de MLM-uri si chestii piramidale (ma rog, exista si altii care dau de pamant cu astfel de scheme), dar bloggeri care sa laude ori sa incurajeze jucatul la Loto NU EXISTA.

Daca as gasi o arhiva Loto cu TOTI castigatorii de la loterie, de la noi si d-afara, as face un mic research. As vedea de unde provin castigatorii, i-as intreba cate bilete au jucat (e un mit, cica joaca doar unul singur), i-as intreba daca au mai jucat ulterior. Tot tacamul.

Si nu inteleg de ce: e rusinos sa JOCI la Loto? E rusinos sa CASTIGI la loto? Serios intreb.

Eu, unul, as juca si m-as lauda nespus cu asta. As pune un titlu de genul: Da, bah, am calcat in urma unui caine; o pasare m-a facut sa castig la Loto; astrele s-au aliniat si am castigat. Si pe langa bani, as face si un mega-trafic. Adica as avea bani sa traiesc, mi-ar trebui si trafic. Sa traiesc nu doar bine, ci si fericit. Zic.

Haterii, ca trebuie sa ne referim si la ei, sustin ca Loteria Romana nu a avut o campanie cu bloggeri. D-aia nu scriu ei despre 6 din 49, nu ca n-ar juca, ci pentru ca nu au fost platiti sa scrie. Ceea ce ar putea fi adevarat, dar nu e tot adevarul. Mai e unul, cel de legat de varsta si de asociere: la Loto joaca ai batrani, sau asta e impresia generala. Ei nu sunt publicul blogurilor, asa ca bloggerii prefera sa evite asocierea.

6-din-49-poza

Pana una-alta, eu ma voi duce sa iau un bilet. Sa vedem cum mi-o fi noroc! In general, bloggerii nu joaca la Loto, insa eu o voi face. N-am mai jucat de ceva timp, dar zilele astea voi juca. Si va indemn si pe voi sa faceti asta. Salutari NOROCOASE tuturor!

Etichete:

Lasă un răspuns