Albirea dintilor este o solutie ignorata de multi!

Albirea Dintilor ProliDent Cluj

Albirea dintilor este un moft, asta spun multi. Doar cei care apar la televizor au dintii albi, albirea dintilor fiind, deci, specifica oamenilor importanti. Nu am intalnit in viata de zi cu zi persoane cu dintii foarte albi. 

In plus, la medicul stomatolog te duci cand ai probleme grave, nicidecum pentru estetica dentara. Problemele trebuie sa fie grave, sa nu mai sufere amanare. Altfel, exista intotdeauna alte prioritati, exista intotdeauna lucruri de cumparat, vacante in care trebuie sa mergi, restaurante scumpe de vizitat si alte asemenea lucruri. Iar albirea dintilor este neproductiva, nu e relevant cat de albi sunt. Nu te judeca nimeni dupa asta.

Albirea dintilor este, din aceasta perspecta, una gresita din punctul meu de vedere, o optiune doar pentru oamenii importanti, oameni pentru care imaginea conteaza. Este importanta pentru avocati, este importanta pentru politicieni, este importanta pentru ziaristi si analistii care apar pe sticla, este importanta pentru actori. Daca este specifica oamenilor importanti, cu bani, inseamna ca este si scumpa, nu?

Lucru neadevarat din 2 motive fundamentale, pe care le voi expune pe rand. In primul rand, albirea dintilor poate fi facuta si acasa, schimband pur si simplu pasta de dinti. E bine sa faci asta tot la sfatul medicului, este bine macar sa te consulti cu un stomatolog, insa operatiunea de baza nu este deloc scumpa.

Da, albirea dintilor poate fi facuta la un nivel mai inalt, cu rezultate mult mai rapide, in cabinetul dentar, lucru recomandabil si de dorit. Doar ca albirea dintilor intr-un cabinet dentar nu este nicidecum un serviciu scump. Nu este nici complicat pentru medic, implicand zero riscuri. Ea poate fi completata acasa, insa este indicat sa fie inceputa de medicul stomatolog si sa fie supravegheata constant de acesta. Orice procedura medicala, indiferent cat de simpla este, facuta pe cont propriu, de capul tau, poate avea efecte neplacute pe termen lung daca este aplicata gresit.

In plus, mai este un aspect vizavi de astfel de servicii de estetica: cei care apeleaza la ele sunt tipul de oameni care se intereseaza de partea estetica, de cum arata, de cat de bine miros, de cum ii vad altii. In plus, ideea in sine, de a merge constant la dentist, are si avantajul de a preveni eventuale carii. Ca orice problema medicala, daca sunt tratate din timp se rezolva mai usor. Astfel de oameni sunt pacientii pe care orice dentist si-i doreste. De fapt, orice medic, indiferent de specializare. Caci de cele mai multe ori un om care merge regulat la dentist, si cand il doare, dar si cand nu-l doare, merge constant si la alti medici, de alte specialitati. Un pacient model la dentist este, de cele mai multe ori, un pacient model la orice medic. Cu exceptiile de rigoare, pe care nu le scot acum in evidenta.

Indiferent de problema dentara cu care te confrunti, poti apela cu incredere la clina stomatologica ProliDent, situata in centrul orasului Cluj Napoca, pe Strada  Memorandului nr 8. Poti suna la numarul de telefon 0741 215 513 pentru a te programa la o consultatie stomatologica gratuita. Poti apela la ei inclusiv pentru proceduri de estetica dentara precum albirea dintilor. Nefiind din Cluj Napoca, nu am apelat niciodata la ei, mergand acolo doar ca turist. Insa cunosc persoane din orasele apropiate Clujului ca merg acolo pentru a se trata. Mai mult decat ca au un site care arata excelent nu va pot spune din proprie experienta. Puteti merge sa va convingeti, injuraturile sau laudele urmand a le incasa dupa.

Stomatologie pediatrica

Problemele dentare trebuie rezolvate mult mai urgent in cazul celor mici. Multe cabinete nu sunt specializate pe stomatologia pediatrica, cabinetele care trateaza deopotriva copiii si adultii fiind extrem de putine.

ps: Am discutat despre albirea dintilor dintr-o perspectiva complet nemedicala. Nu sunt medic, nici dentist, nici de alta specializare, drept urmare recomandarile mele sunt de pacient. Iar ca persoana care activeaza in online de niste ani buni imi permit sa evaluez, fie si doar estetic, un site. Nu dau sfaturi medicale decat de baza: mergeti des la controale, nu neglijati partea estetica, vizitati medicii si atunci cand nu este urgent. Restul sfaturilor le dau specialistii.

Lasă un răspuns