Agregator de stilisti

Agregator de stilisti stailer

Agregatorul de stilisti este acel site care-ti pune la dispozitie mai multe saloane de infrumusetare si masaj la un loc. Din punctul meu de vedere, acesta este util din urmatoarele considerente:

  1. Sileste saloanele sa-si faca un site. E buna si frizeria de la parterul blocului, dar acea frizerie ar putea sa-si faca un site, sa poata fi gasita si online. Un salon cu site este un salon care mie-mi inspira mult mai multa incredere.
  2. Exista saloane prezente in mai multe locuri, in mai multe cartiere. Aceste agregatoare iti arata exact unde se afla ele. Daca te-ai mutat dintr-un cartier intr-altul poate vrei sa frecventezi acelasi brand. Ori poate vrei sa urmaresti acelasi stilist care tocmai s-a mutat la alt salon fara ca tu sa fi apucat sa-i iei numarul de telefon.
  3. Daca te afli in alta localitate si ai nevoie urgenta de o aranjare, acest agregator de stilisti este solutia ideala, perfecta.

Ca agregator de stilisti eu va recomand Stailer.ro. Ca sa va dau un exemplu deja cunoscut, este un fel de Booking pentru stilisti. Puteti sa va programati direct din platforma si tot din platforma puteti anula comanda. Daca aceasta comanda este anulata de catre salon, veti primi instiintare prin SMS.

Ca idee generala, ador agregatoarele de orice fel, mi se par extrem de utile. Nu am nevoie de un mercurial, de o plafonare a preturilor venita de sus, din partea statului, insa imi place sa stiu exact care-s preturile, imi plac sursele de informare care-mi pun la dispozitie aceste lucruri.

Si nu mai spuneti ca barbatii n-ar trebuie sa frecventeze asa ceva, caci parul nu se numeste degeaba podoaba capilara. Barbatii au la fel de multe probleme cu parul precum femeile. Unii ar zice ca au si mai multe, caci deseori problemele in cazul femeilor sunt de multe ori cauzate de tratamentele neconforme la care acestea isi supun parul: si-l vopsesc prea des, si-l lasa prea lung, folosesc prea mult fixativ…

Drept urmare, tratamentele de par pentru barbati nu sunt un moft, o fita, ci sunt de multe ori absolut necesare. Daca veti auzi cat costa un implant de par, fara ca el sa fie neaparat eficient, va veti da seama cat de importante sunt aceste tratamente. Bineinteles, poti face o programare chiar si pentru un tuns normal, clasic, la o frizerie vintage. In clipul de mai jos veti gasi detalii despre cum poti face programarea prin intermediul aplicatiei:

Nu in ultimul rand, trebuie sa mai mentionez un lucru: foarte multe saloane de infrumusetare nu mai accepta clienti decat prin programare. Salile de asteptare au fost desfiintate aproape in intregime (ori chiar daca au fost pastrate, ele au reguli MULT prea stricte), drept urmare programarea a devenit in multe cazuri nu doar recomandata, ci chiar … obligatorie.

Eu v-am vorbit despre un agregator de stilisti, insa eu vreau ca voi sa-mi vorbiti despre orice fel de agregator. Care vi se pare mai util si de ce? Astept, de asemenea, si critici la adresa lor: care-s defectele lor si de ce le dispretuiti? Cu ce va incomodeaza?

Un comentariu la „Agregator de stilisti”

  1. Pingback: Cum mi-am facut programare la frizer pentru data de 15 mai 2020

Lasă un răspuns