1 martie – Ziua Partenerului SuperBlog

1 martie – Ziua Partenerului SuperBlog

Trebuie sa va zic un secret: mie-mi displace sa tin minte date. Pentru mine putine zile exista cu adevarat in mintea mea. In afara de cele clasice, tip Craciun sau Revelion, tind sa nu tin minte nicio data. Acum cativa ani rasesera cativa amici de mine ca nu (mai) stiam cand e Ziua Frantei. Cica nu stiu istorie. Asa o fi, dar mie pur si simplu nu-mi place sa tin minte date.

Exista, insa, date care inseamna pentru mine altceva decat inseamna pentru altii.

De exemplu, mie-mi displac martisoarele. 1 martie pentru mine inseamna orice altceva in afara de martisor. Da, inseamna venirea primaverii. Da, poate insemna ziua de nastere a cuiva (am cateva amice nascute pe 1 martie). Dar nu-mi plac martisoarele.

De curand, 1 martie are importanta din alte 2 motive:

1. De 1 martie s-a deschis acest blog. Stiu ca unora nu le surade ideea, dar mie-mi place. Si-mi place sa tin minte data de 1 martie din acest punct de vedere.

2. De 1 martie incepe SPRING SuperBlog. O competitie care pentru mine inseamna ceva nu poate fi trecuta cu vederea. Ok, SuperBlog are editia ORIGINALA in toamna, dar cea de primavara e mai draguta, mai scurta, poate mai frumoasa.

Parteneri Media Spring SuperBlog

Sunt intrebat, chiar in cadrul acestei competitii, ce zi as alege drept Ziua Partenerului SuperBlog. Am stat sa ma gandesc bine. Am avut de ales intre 2 date: 1 martie si 1 aprilie.

Prefer sa nu fie 1 aprilie. Este mult prea frumos sa faci misto de prieteni in acea data, incat e pacat s-o strici punandu-i alta insemnatate. In plus, toata lumea ar face de acel partener, numindu-l tepar sau, in cel mai bun caz, neserios.

In plus, cat de curand voi castiga SuperBlogul. Drept urmare, voi ajunge Partener Media. Nu e frumos ca Ziua Partenerului SuperBlog sa fie chiar ziua unuia dintre blogurile partenere?

Acum ziceti si parerea voastra: nu-i asa ca Ziua Partenerului SuperBlog NU ARE CUM sa fie alta decat 1 martie? Serios vorbesc.

Spring SuperBlog 2015

Ziua Partenerului SuperBlog este ultima proba in cadrul competitiei Spring SuperBlog. Daca voi castiga aceasta proba voi deveni AUTOMAT partener al editiei viitoare. Daca ma ajutati si-mi tineti pumnii (dand si like, share, comment & retweet), s-ar putea chiar sa castig aceasta proba. Sau puteti da de persoana de mai jos (offline sau online facand CLICK AICI) si s-o convingeti, asa cum stiti voi, sa ma declare castigator. Salutari SUPERblogosferice si SUSTINETI 1 MARTIE drept ZIUA PARTENERULUI SUPERBLOG!

Raluca Cincu

Un comentariu la „1 martie – Ziua Partenerului SuperBlog”

  1. De ce nu ma mira ca ai ales o zi atat de importanta? Ce-i drept, mi-ar placea sa castigi SuperBlog, sa te vad cum te vei mai lasuda dupa ca ai cel mai bun articol si eu sa fiu mereu cu cateva locuri deasupra ta in clasament 😀 #micasiadracului

Lasă un răspuns